IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 nepangkeun si garpit tea

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
garpits
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 10
Join date : 17.07.08

PostSubyek: nepangkeun si garpit tea   Thu Jul 17, 2008 10:23 am

alag uy aya baraya bandung 10 didieu ....kumaha kang tos lawas teu dongkap ka bandung 10 .....dulu mah aktif pisan di bandung 10 tahun 2005 - 06 ...kumaha kabarna kang jaya , kang wongki , kang ali hahahaha ngiringan deui ah hatur nuhun pisan akang akang , teteh teteh nu karasep ..gareulis ...iraha mancing deui atawa kopdar deui
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bams
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 339
Join date : 01.07.08
Lokasi : pasteurizes

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Thu Jul 17, 2008 10:24 am

Surprised salam kenal lur Surprised
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garpits
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 10
Join date : 17.07.08

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Thu Jul 17, 2008 10:47 am

hatur nuhun kang bams
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
seedz_fazrin
Guru
Guru


Jumlah posting : 118
Join date : 06.07.08
Age : 31
Lokasi : cimahi the bacol city

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Thu Jul 17, 2008 12:27 pm

lam knal oge lur ti faz si dagangansepidukunbertindak cameuh pirat joged




metal piss
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garpits
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 10
Join date : 17.07.08

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Thu Jul 17, 2008 12:29 pm

huahahaha naha kasep kasep dagang kang huahahah

sami sami kang salam kenal bari nepangkeun si garpits nu blegug tea huahahaha
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
seedz_fazrin
Guru
Guru


Jumlah posting : 118
Join date : 06.07.08
Age : 31
Lokasi : cimahi the bacol city

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Thu Jul 17, 2008 12:42 pm

alahh Laughing saya mah masih ngora uy.. kudu na mah saya nu manggil akang k didinya teh Laughing Laughing

sip salam knal oge.. keep count akh cameuh joged
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
muse
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 683
Join date : 05.03.08
Age : 29
Lokasi : Unknow Command Eror

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Thu Jul 17, 2008 8:08 pm

Cool mangga˛ gebray kabelet...

clown
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://muse.mu/index.php
dewe19
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 54
Join date : 07.06.08
Age : 35
Lokasi : Bandung : 10

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Fri Jul 18, 2008 3:07 pm



pits... masih keneh panggih jeung s ali satari teu???
mun panggih deui ,, bejaan bayar utang kitu ka urang plok teh No
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garpits
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 10
Join date : 17.07.08

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Fri Jul 18, 2008 3:11 pm

huahahahahaha aya kang dw uy kumaha damang kang...
selamat ulang tahun heula ah ...moga geura beunghar jadi bisa mere ka uink hahaha

urang ges lila teu papanggih jeung si ali kang ... terakhir teh mun maret 2006 urang ka bdg teh ...teras jadi tki heula sataun di kampung batur ayena balik deui ka gawean deui kang ....

best regards
garpits
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dewe19
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 54
Join date : 07.06.08
Age : 35
Lokasi : Bandung : 10

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Fri Jul 18, 2008 3:20 pm



hehehehe.. mana kadona atuh Embarassed
ohw ges tara panggih nya... ati˛ we ah.. tah jelma omdo wungkul ada aja 2x uing d tipu
semoga sukses d negara tetangga kang garpits metal

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garpits
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 10
Join date : 17.07.08

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Fri Jul 18, 2008 3:29 pm

halah kadona mana nya ...hehehehe

ayeuna mah tos di jkt deui kang sabtu minggu di bandung

naha kunaon kang ...? omdona ....?
sayah ge teu lepat mah tos 3 kali kirim duit ka si ali ka bca kabogohna jang meuli kaos
tapi nepi ayeuna can aya keneh hehehehe baelah ...meureun aya kaperluan nu sanes
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dewe19
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 54
Join date : 07.06.08
Age : 35
Lokasi : Bandung : 10

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Fri Jul 18, 2008 3:44 pm



nyak kitu we lah pokona mah... teu enak uy ngomongkeun aib batur ddieu mah Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
h4ck.Me
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 245
Join date : 15.03.08
Lokasi : .iN-He4v3n.

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Fri Jul 18, 2008 10:51 pm

ogh ieu geningan si akang garpit teh..apal kneh teu ka siGUe edzapodka Very Happy kumaha ayuna aia di bandung..ato dimana scratch ke kopdar ulah hilap ajakan si SUPER jung si SAMSU hapy smile

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
guntz
Guru
Guru


Jumlah posting : 176
Join date : 03.07.08
Age : 32
Lokasi : bandung selatan

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Sat Jul 19, 2008 10:35 pm

dud salam kenal oge ti saiah kangh..... salam
;)) sesama tukang bakar bako ;)) tapi saiah mah sook jeung kupi hideung kopi

ajiigh teh takol ieu munitor jd ngeheng kieu gra2 udud ae..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
IChan
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 51
Join date : 30.06.08
Age : 27
Lokasi : dago

PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Sun Jul 20, 2008 11:17 am

No ieu tegh garpits dulur djarum super lain..
piss piss piss
gebray salam kenal ti IChan gebray
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://7vold.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepangkeun si garpit tea   Today at 7:29 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
nepangkeun si garpit tea
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan dulu donk agh-
Navigasi: