IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 nepangkeun agh...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
NeNg_ViE
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 55
Join date : 20.03.08
Lokasi : ciMAhi

PostSubyek: nepangkeun agh...   Fri Mar 21, 2008 12:43 pm

alohuakbar punten...punten...ngiring gabung agh.... kiceup

tos lami chat tapi nembe reg Very Happy
nepangkeun Nen9_ViE tea nu tara kersa di PM pami nuju di room cameuh

sanes ku sombong Very Happy mung lieur pami seueur nu PM !!

nya poko na mah vie mah bageur da Very Happy

di antos nya kabar-kabar_i_na joged
ulah hilapnya !!! gebray akeup heula agh ka sadayana gebray
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
richie_mang2000
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 573
Join date : 05.03.08
Age : 31
Lokasi : bandoeng - kopo - bale endah

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Fri Mar 21, 2008 12:56 pm

I love you neng vie gebray I love you
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mangsani.net78.net
vai_ieky
Tim penghibur
Tim penghibur


Jumlah posting : 568
Join date : 07.03.08
Age : 34
Lokasi : Majalaya - Bandung

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Sat Mar 22, 2008 8:27 am

Surprised aya anggota baru kiceup
kapihulaan ku c hideung Crying or Very sad
cheers pengen akeup juga gebray Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.facebook.com/vai.ieky
invorno2212
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 460
Join date : 07.03.08
Lokasi : bdg euy

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Sat Mar 22, 2008 8:47 pm

Crying or Very sad Crying or Very sad NO PM NO CRY Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

alohuakbar alohuakbar tapi amun join cf kumaha neng vie Mad Mad

lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://iwancastle.wordpress.com/
muse
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 683
Join date : 05.03.08
Age : 29
Lokasi : Unknow Command Eror

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Sat Mar 22, 2008 10:11 pm

gebray aduhhhh....

mangga teh vie .... Smile
teu keudah isin˛ nya Smile
bruy bray weh nya hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://muse.mu/index.php
NeNg_ViE
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 55
Join date : 20.03.08
Lokasi : ciMAhi

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Sun Mar 23, 2008 12:14 pm

hatur nuhun ah ka sadayana
Very Happy cf teh naon ka iwan Rolling Eyes

gebray kanggo sadayana akh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mozzneh
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 41
Join date : 22.03.08
Age : 33
Lokasi : dimana saja anda berada

PostSubyek: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa   Sun Mar 23, 2008 1:01 pm

wilujeung sahur ......

eh salah balem balem
wilujeung sumping neng vie mangga anggo we ancinan na ouugh ouugh ouugh Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed



lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: wiw   Sun Mar 23, 2008 7:01 pm

cheers abi neng tcha ti bale'engdang berjaia nu pang buahahhahahhahah na Laughing Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
invorno2212
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 460
Join date : 07.03.08
Lokasi : bdg euy

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Sun Mar 30, 2008 12:46 pm

Laughing Laughing Very Happy hayu atuh neng Embarassed
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://iwancastle.wordpress.com/
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Tue Apr 01, 2008 2:30 pm

mangga attu mang Embarassed Embarassed

Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
indra
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 25
Join date : 02.04.08
Age : 33
Lokasi : Bandung lautan asmara

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Wed Apr 02, 2008 12:45 pm

Embarassed Punteun ah vie ngiringan sanes urang bdg10 ge Razz tapi hoyong ngiringan gabung di forum nya hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
invorno2212
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 460
Join date : 07.03.08
Lokasi : bdg euy

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Wed Apr 02, 2008 12:50 pm

gebray gebray sok dra di tampi iman islam na. sing jadi tambah betah di bdg 10. amun bisa mah tong isuk isuk ae ol di room teh... ambeuh bisa kenal jeung kabeh baraya2 10...... santa santa santa


joged joged joged lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://iwancastle.wordpress.com/
indra
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 25
Join date : 02.04.08
Age : 33
Lokasi : Bandung lautan asmara

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Thu Apr 03, 2008 8:56 am

hapy smile nya ah ngan da ari malam teh sok rada riweuh jeung tlp Embarassed
cun nuhun ah tos di tampi I love you luv u all flower








pirat <----------icon kasep
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Sun Apr 06, 2008 12:38 pm

asik abi katimpa lop yu na oge Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
vai_ieky
Tim penghibur
Tim penghibur


Jumlah posting : 568
Join date : 07.03.08
Age : 34
Lokasi : Majalaya - Bandung

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Tue Apr 08, 2008 4:37 am

lope u all Surprised
sok lap˛an nya ;))
aya ku rajin hapy smile
lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.facebook.com/vai.ieky
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Tue Apr 08, 2008 8:15 am

lap˛an make kanebo euy Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
invorno2212
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 460
Join date : 07.03.08
Lokasi : bdg euy

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Thu Apr 10, 2008 11:17 pm

Surprised neng vie ;)) ;)) kita dangdutan joged joged
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://iwancastle.wordpress.com/
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Fri Apr 11, 2008 12:46 am

joged joged tarigh massss
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Sat Apr 12, 2008 8:37 am

tarikk keretek na manggg Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Dipo
Guru
Guru


Jumlah posting : 112
Join date : 12.04.08
Age : 32
Lokasi : Community Gang aNak pEtani ti Tasik

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Sat Apr 12, 2008 11:04 pm

nEpangkeun oge ti arjuna tasik cheers jang DIPO anu ganteng anu maniez anu bageur jeung anu oglek Laughing Laughing

dupi neng vi eteh nu sering di room bdg 10 nya Very Happy asa asa kenal da abi mah Very Happy
sugan mun teu hiLap kitu oge ;))

sok atuh vie ramekeun nya iyeu forum teh, ajak nu tadina teu apal Very Happy
mun teu mau mah culik weuh atawa karungan nya Laughing Laughing nya da domba dikarungan Laughing Laughing

mangga ateh moal lami lami Razz Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.siDipo.gantEngLah.com
f4r3l_stevai
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 26
Join date : 05.04.08
Age : 28
Lokasi : taziex city

PostSubyek: ihhhh   Sun Apr 13, 2008 12:46 pm

Very Happy neng vie mangga

Crying or Very sad post ti abi ka hapus.............
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
guntz
Guru
Guru


Jumlah posting : 176
Join date : 03.07.08
Age : 32
Lokasi : bandung selatan

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Mon Jul 28, 2008 3:31 am

gebray salam kenal ti prof<---seorang yahudi yg terdampar d nusangsara
Crying or Very sad
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
NeNg_ViE
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 55
Join date : 20.03.08
Lokasi : ciMAhi

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Sun Aug 24, 2008 2:12 pm

Crying or Very sad Crying or Very sad seueur nu anyar geuning di forum sareng di room teh Crying or Very sad Crying or Very sad aslina ikh jadi teu karenal deui Crying or Very sad Crying or Very sad kenalan atuh hey cameuh cameuh di antos akh nu bade kenalan deui cameuh


banyak cinta buat bdg10 I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bams
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 339
Join date : 01.07.08
Lokasi : pasteurizes

PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Wed Aug 27, 2008 7:09 am

hi vie,...ni bamz...!!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepangkeun agh...   Today at 7:28 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
nepangkeun agh...
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan dulu donk agh-
Navigasi: