IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 nepangkeun nu ti BANTEN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Maya
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 3
Join date : 03.08.08
Age : 30
Lokasi : dinu rimbun2 we

PostSubyek: nepangkeun nu ti BANTEN   Sun Aug 03, 2008 7:02 pm

assalamualaikum......salam kenal ka sadayana wargi bandung sapuluh khusus anu ganteng-ganteng sareng anu geulis-geulis.....anu ngaraos goreng ti pengker we,,,,,,, Laughing
nami:maya
alamat:malingping BANTEN
abi teh wargi anyar di bandung sapuluh,salam ka pak RT,RW.HANSIP,Teu hilap LURAH Sareng CAMAT na pokona kasadayana....staf pemerintahan di Bandung sapuluh.....!!!!!!!!!!!!!!!!
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa santa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ifc-ploer.forumotion.net
bams
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 339
Join date : 01.07.08
Lokasi : pasteurizes

PostSubyek: Re: nepangkeun nu ti BANTEN   Mon Aug 04, 2008 7:15 am

metal salam kenal sis...!!! metal
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
guntz
Guru
Guru


Jumlah posting : 176
Join date : 03.07.08
Age : 32
Lokasi : bandung selatan

PostSubyek: Re: nepangkeun nu ti BANTEN   Sun Aug 10, 2008 11:05 pm

salam kenal heot
ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun
ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun
ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun
ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun ngalamun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepangkeun nu ti BANTEN   Today at 7:31 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
nepangkeun nu ti BANTEN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» salam kenal gan dr Serang, banten
» WTS : Ninja 250 merah modifikasi aksesoris. November 2008
» Bintaro-Jasinga-Bayah-Pelabuhan Ratu Jalur Maut
» JUAL : KNALPOT CLD FULLSET (SEMUA TIPE) HARGA "OK"

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan dulu donk agh-
Navigasi: