IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Sanghiyang jagatnata sumping ka tumaritis

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
richie_mang2000
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 573
Join date : 05.03.08
Age : 32
Lokasi : bandoeng - kopo - bale endah

PostSubyek: Sanghiyang jagatnata sumping ka tumaritis   Wed Mar 05, 2008 5:19 pm

Dibarung sora nu peura, kaula seja nepikeun bewara, ka sakumna
pangeusi marcapada. Rehna dumasar kana Surat Putusan ti Kahiyangan No.
23Rebu/KAH/III/ 2008, geus ditetepkeun, yen dina minggu payun para dewa
ti Kahiyangan seja anjang sono ka Kampung Tumaritis. Tangtosna, sadaya
dewa baris dikerid moal aya nu nyesa, kalebet para widadari nu
jumlahna saketi kurang hiji (99.999). Punten, teu kenging aya nu
tataros, ku naon bet kurang hiji.

Anapon maksad para dewa lungsur ti Kahiyangan, teu aya sanes, seja
silaturahim ka sakumna warga Kampung Tumaritis. Sumuhun, salami ieu
aya kritikan ka kalua, cenah gawe Batara Guru teh ukur ngaugugulung
widadari. Duh, teu pisan-pisan eta teh. Mana teuing hareudang
bayeungyang di Sawarga Maniloka upami kaula gaduh lampah kitu.

Ka Ki Lurah Semar Kudapawana, mugia ditampi sakumna para tatamu ti
Kahiyangan. Teu kedah sagala diaya-ayakeun, da dewa mah sanes bupati.
Cekap ku ngumpul ngariung ge (nanging, sok asa piraku ketang ari teu
nyuguhan cikopi-cikopi acan mah, kirang sae kasebatna).

Tah, dina acara silaturahmi engke, rupina sadaya warga Kampung
Tumaritis dipasihan kasempetan pikeun dialog interaktif sareng sakumna
pangeusi Kahiyangan. Nanging, sakali deui ulah ngabandingkeun
Kahiyangan sareng nagara di Marcapada. Janten poma, ulah aya nu
nyandak proposal itu sinareng ieu.

Sakitu heula rupina ti Kaula.
Tangtos diembarkeun deui mun tea mah aya parobahan jadwal.


Kahiyangan, wanci wayah kieu.

TTD

Sanghiyang Otipati Jagatnata
lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mangsani.net78.net
muse
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 683
Join date : 05.03.08
Age : 29
Lokasi : Unknow Command Eror

PostSubyek: Re: Sanghiyang jagatnata sumping ka tumaritis   Wed Mar 05, 2008 8:57 pm

:rabbit: macana kudu keur nyalse uy .... view hungkul wehh ach lol!

[b]MUSE
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://muse.mu/index.php
d3_m454!
Guru
Guru


Jumlah posting : 166
Join date : 06.03.08

PostSubyek: artina naunn???   Fri Mar 07, 2008 4:48 pm

ga ngerti........... Crying or Very sad hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ajenk_rante
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 44
Join date : 05.03.08
Age : 27
Lokasi : bale endah city

PostSubyek: Sanghiyang jagatnata sumping ka tumaritis   Fri Mar 07, 2008 8:47 pm

ah api api aja si teh siska mah No
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://sanghitam-mank.co.nr
d3_m454!
Guru
Guru


Jumlah posting : 166
Join date : 06.03.08

PostSubyek: ajeng mah gituu.......   Sat Mar 08, 2008 10:50 pm

hapy smile asli na jeng teu ngarti geek :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
vai_ieky
Tim penghibur
Tim penghibur


Jumlah posting : 568
Join date : 07.03.08
Age : 34
Lokasi : Majalaya - Bandung

PostSubyek: Sanghiyang Otipati Jagatnata   Fri Mar 14, 2008 5:41 pm

hapy smile hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.facebook.com/vai.ieky
ARGIAN
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 6
Join date : 20.03.08
Age : 27
Lokasi : HELL

PostSubyek: HAuCe MAcana GE Akhh.....   Thu Mar 20, 2008 9:27 pm

LiEUrrrrrr IkHHHH
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: Sanghiyang jagatnata sumping ka tumaritis   Sat Apr 12, 2008 8:49 am

!! gelo !! gelo !! gelo !!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
erna_sri87
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 242
Join date : 19.03.08
Age : 29
Lokasi : AZtech

PostSubyek: Re: Sanghiyang jagatnata sumping ka tumaritis   Mon May 19, 2008 1:12 pm

Very Happy Very Happy rada-rada teu ngartos mank ........

janteun kumaha ieu teh maksad na........ scratch

Very Happy Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Sanghiyang jagatnata sumping ka tumaritis   Today at 10:25 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Sanghiyang jagatnata sumping ka tumaritis
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: obrolan santai :: bodoran baraya sapuluh-
Navigasi: