IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 ~ HALIMUN ~

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
kudapawana
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 10
Join date : 09.06.08
Lokasi : Tatar Sunda

PostSubyek: ~ HALIMUN ~   Tue Jun 10, 2008 9:20 am

~ HALIMUN ~

Kasono Turun Mapay-Mapay Jalan Katineung s
Sapanjang Lengkah Ngan Geuteur Kadeudeuh Nu Mekar Di Taman-Taman Ati
Sedeng Bidadari Ti Nagri Impian Ngawur-Ngawur Kembang Nepi Ka Lengkob Hate flower
Sapanjang Sajarah Manusa Kuring Nuturkeun Macaaan Carita
Horeng Geuning Can Aya Anu Bisa Narjemahkeun Cinta... scratch I love you meneketehe

Najan Kasono Geus Lukutan Di Guha-Guha Sad
Urang Ngan Bisa Nyipta-Nyipta Rasa... ngalamun
Anu Ngagalura Teu Puguh Awal Jeung Akhirna
Angin Dipindingan Hiliwirna
Gunung Nyumput Dina Runggunukna
Halimun Matak Hemeung Dina Lamunan... ngalamun piuh

Ah... Asa Era Parada Embarassed Lamun Urang Nyawang Bulan ngalamun Bari Pacantel Ramo Very Happy
Tapi Poho Question Kanu Nga Endahkeun Rasa (ALLOH SWT) alohuakbar


KUDAPAWANA Cool I love you
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
~ HALIMUN ~
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: obrolan santai :: puisi baraya sapuluh-
Navigasi: