IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 ngiring ngarerehkeun bitis....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
cape_ningan_nga_beca_teh
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 3
Join date : 02.06.08

PostSubyek: ngiring ngarerehkeun bitis....   Mon Jun 02, 2008 6:55 pm

salam kenal agh ka sadayana baraya bandung sapuluh simkuring tukang beca nu pang gaulna sa jagat raya Very Happy hapy smile hapy smile .....punten ngiring calik didieu kenging teu sareng ngantosan panumpang.... heot
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
invorno2212
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 460
Join date : 07.03.08
Lokasi : bdg euy

PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Mon Jun 02, 2008 9:54 pm

Very Happy Sok mangga mang Smile sing betah di bandyng 10

da moal aya tibum didieu mah .................. cameuh



gebray wilujeng tepang sareung kang ato joged joged santa cheers
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://iwancastle.wordpress.com/
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Tue Jun 03, 2008 8:52 am

gebray mangga ,,

gebray wilujeung gabrugh ae di bdg 10 santa

mang kiceup ai ka kopo sabaraha ishh Embarassed

5000 ae uwe nya Embarassed
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
cape_ningan_nga_beca_teh
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 3
Join date : 02.06.08

PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Tue Jun 03, 2008 11:40 am

°º Ðâў º° wrote:
gebray mangga ,,

gebray wilujeung gabrugh ae di bdg 10 santa

mang kiceup ai ka kopo sabaraha ishh Embarassed

5000 ae uwe nya Embarassed

alagh teu tiasa 5000 magh...da simkuring ngangge argo cep....otomatis dina bitis... hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
NeNg_ViE
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 55
Join date : 20.03.08
Lokasi : ciMAhi

PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Tue Jun 03, 2008 2:08 pm

gebray gebray mang beca wilujeng gabung di bandung10..salam kenal ti neng vie nu bageur tea cameuh cameuh cameuh sok ah mang cing rajin ngabeca na meh ka peser susu kanggo budak god
dud udud heula mang bari calik dud
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
richie_mang2000
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 573
Join date : 05.03.08
Age : 31
Lokasi : bandoeng - kopo - bale endah

PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Tue Jun 03, 2008 2:53 pm

Rolling Eyes manya aya tukang beca kitu

hapy smile geuleuh siah beca hapy smile ih ke si rebeca menangis tersendu sendu atuh mass hapy smile

Embarassed piss

_________________




Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mangsani.net78.net
erna_sri87
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 242
Join date : 19.03.08
Age : 29
Lokasi : AZtech

PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Tue Jun 03, 2008 3:53 pm

mangga .... mangga .... gebray gebray

salam kenal atuh nya ti Na... kiceup

anu geulis .... anu imoet ... anu lucu .... sareng teu katinggaleun anu aliet ;)) ;))

tah raos aya tukang becak ayuena mah ..

aya nu antar jemput kopo - banjaran ;)) ;))

lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Tue Jun 03, 2008 7:14 pm

waaaaaaaaahhhh hapy smile

paiiu uyz tukang beca di forum Laughing hapy smile

sok aghh gooang kan bitis nyah kiceup hapy smile

metal pizz
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Tue Jun 03, 2008 10:09 pm

Laughing Laughing cik tukang beca anteur ka jatinangorrr Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
muse
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 683
Join date : 05.03.08
Age : 29
Lokasi : Unknow Command Eror

PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Tue Jun 03, 2008 10:26 pm

gebray aduh mangga² kang ..

keula² scratch
upami ti pagarsih ka KOPO sabaraha nya kana beca Very Happy hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://muse.mu/index.php
soleh_sueb
Guru
Guru


Jumlah posting : 153
Join date : 11.03.08
Age : 29
Lokasi : bandeng

PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Wed Jun 04, 2008 12:57 am

sawangsulnaa hapy smile hapy smile kelakela scratch mang ari pamulangan beca mana hapy smile hapy smile
mani langsung kabur uwae ouugh hapy smile hapy smile
ek nyebut naunna ouugh poho c muse hareudang ouugh mani garing pisand hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: ngiring ngarerehkeun bitis....   Today at 7:31 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
ngiring ngarerehkeun bitis....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» woi ninja kita pada d kagumi sama orang luar negri lho!!
» PUNTEN ngiring join

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan dulu donk agh-
Navigasi: