IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Mimiti Masantren

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
cim_dunk2000
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 54
Join date : 07.04.08
Age : 36
Lokasi : Dunia Entah Berantah

PostSubyek: Mimiti Masantren   Thu May 29, 2008 1:38 pm

Jang tintus mimiti masantren. Manehna can kungsi masak sorangan. Hiji mangsa ku seniorna dititah naheur cai jang nyieun ci kopi. Atuh rada bingung. Nya pok nanya ka santri sejen, jang Edza nu geus wanoh, nu hanjakalna teh sarua anyar jeung teu kungsi ngalaman masak di imahna.

"Kang, abdi teh teu acan kantos naheur cai. dupi ari asakna kumaha, nya?"

"Oh, gampil, upami tos ngagolak, cagap. Tah upami tos hipu, eta hartosna tos asak..."jang Edza inget kana bubuahan, ari asak pan sok hipu. geus kitu, jang Tintus ka dapur, cai nu ngagolak dicagap. puguh we ngajerete, da cai sakitu panasna. balik deui ka jang Juhe.

"Kang, cai teh kalah ka panas pisan geuning?"
"Oh..mun dina buah mah, teuas keneh meureun. ke antos sakedap..."
hapy smile hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Mimiti Masantren
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: obrolan santai :: bodoran baraya sapuluh-
Navigasi: