IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Maling Hayam Jeung Panganten

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
richie_mang2000
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 573
Join date : 05.03.08
Age : 32
Lokasi : bandoeng - kopo - bale endah

PostSubyek: Maling Hayam Jeung Panganten   Sat Mar 15, 2008 7:38 am

Awal carita mangsa peuting keur sepi jempling, aya maling keur ulak ilik ka katuhu jeung kenca, ngaler ngidul jeung ngulon, tuluy keteyep ngadekeutan ka hiji imah panggung, maklum dikampung mah masih keneh loba imah panggung, jeung biasana kolong imah teh sok dijieun kadang hayam, kandang entog, kandang kelenci, pokona mah kolong imah teh sok dijieun kandang ingonan anu manfaat keur kulawargana, multi level meureun nya ayeuna mah istilahna teh.

Tah simaling teh caritana rek maling hayam, rerencepan muka panto kandang bari jeung dugdag-degdeg da sieun kadengeeun kunu boga imah, barang keur muka panto kandang ngadenge aya sora awewe "kang....tos dibuka......", simaling ngagerendeng na hatena "duh! nyahoeun aing muka panto", simaling jempe sakeudeung, teu kungsi lila tuluy moncor sirahna ka kandang, ti imah kadenge deui sora awewe "duh kang tos lebet nya !!!" sorana rada tarik, simaling ngorejat bari kukulutus dina hatena "haram jadah! nyahoeun aing rek maling hayam !", padahal nu dijero imah mah teu nyahoeun nanaon da puguh keur sosonoan, maklum masih pangantenan.

Isukna simaling jualan bonteng di pasar, kabeneran sipanganten oge indit kapasar, pas liwat ka tukang bonteng awewena nyarita ka salakina bari ngadilak ka tukang bonteng, pokna teh "kang siga nu wengi nya!". maksudna kana bonteng, tapi Tukang bonteng ngageubeug hatena, rey...... beungeutna ngadadak beureum, tuluy hudang tina diukna, beretek lumpat tipoporose sieun ditewak, hatena baceo "duh bener-bener nyahoeun ka aing". padahal si awewe mah ngomong kitu teh kanu boga salakina.



lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mangsani.net78.net
vai_ieky
Tim penghibur
Tim penghibur


Jumlah posting : 568
Join date : 07.03.08
Age : 34
Lokasi : Majalaya - Bandung

PostSubyek: Re: Maling Hayam Jeung Panganten   Tue Mar 18, 2008 5:38 am

sagede bonteng Surprised
jir hapy smile hapy smile
eta deui maling na boloho pisan ouugh
hapy smile hapy smile seuri ku bonteng keneh hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.facebook.com/vai.ieky
invorno2212
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 460
Join date : 07.03.08
Lokasi : bdg euy

PostSubyek: Re: Maling Hayam Jeung Panganten   Tue Mar 18, 2008 6:08 am

ss ss

hapy smile hapy smile hapy smile
gelo ih
gara gara bonteng ss ss

piuh beungeutna ngadadak beureum, tuluy hudang tina diukna, beretek lumpat tipoporose sieun ditewak, hatena baceo "duh bener-bener nyahoeun ka aing". padahal si awewe mah ngomong kitu teh kanu boga salakina" !!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://iwancastle.wordpress.com/
Tamu
Tamu



PostSubyek: saking cintana ka ajenk   Tue Mar 18, 2008 11:55 am

lol! no banned lol!




I love you ajenk lol!
Kembali Ke Atas Go down
muse
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 683
Join date : 05.03.08
Age : 29
Lokasi : Unknow Command Eror

PostSubyek: Re: Maling Hayam Jeung Panganten   Tue Mar 18, 2008 4:26 pm

hapy smile hapy smile hahahahahahaaaahahaha

koplok... hapy smile hapy smile


Gulitik Gulitik ach hapy smile hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://muse.mu/index.php
ciwongkey
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 269
Join date : 15.03.08
Lokasi : DjathieNenJher - BanDhoenK - ChiVarEy

PostSubyek: Re: Maling Hayam Jeung Panganten   Tue Mar 18, 2008 10:48 pm

santa barade bonteng unguuuuuu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ARGIAN
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 6
Join date : 20.03.08
Age : 27
Lokasi : HELL

PostSubyek: Re: Maling Hayam Jeung Panganten   Thu Mar 20, 2008 9:38 pm

Laughing Aheuyyyy BONTENG Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: Maling Hayam Jeung Panganten   Sat Apr 12, 2008 8:49 am

bonteng jeung kratingdeng sigana enak euyy What a Face What a Face
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
erna_sri87
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 242
Join date : 19.03.08
Age : 29
Lokasi : AZtech

PostSubyek: Re: Maling Hayam Jeung Panganten   Mon May 19, 2008 1:31 pm

"duh kang tos lebet nya !!!" <---- berarti bonteng nya mank nu lebet ieu teh Question

hapy smile hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Maling Hayam Jeung Panganten   Today at 6:30 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Maling Hayam Jeung Panganten
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» MALIIIINNGGGGG!!!!!!!!!!!!!
» (Ask) Cara agar motor ga hilang
» GPS Tracker

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: obrolan santai :: bodoran baraya sapuluh-
Navigasi: