IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Kunti Jeung Tukang Sado

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
richie_mang2000
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 573
Join date : 05.03.08
Age : 31
Lokasi : bandoeng - kopo - bale endah

PostSubyek: Kunti Jeung Tukang Sado   Sat Mar 15, 2008 7:27 am

Dina hiji peuting kacaritakeun mang Udin tukang sado rek balik saenggeus mangkal di dayeuh, pas keur ditengah jalan mang Udin nu euker mengendarai kuda supaya baik jalanya, ningali aya awewe keur nangtung disisi jalan bari make baju bodas bari buukna panjang nepi ka bujurna, ku mang udin ditanya:

"Neng bade kamana wengi-wengi kieu'?". "Nya eta mang bade ka ka bojong lopang" jawab na.

Tuluy singkat carita eta awewe teh milu ka mang udin da kampung mang udin ngaliwatan kampung nu rek dituju ku awewe eta. Pas nepi ka bojong lopang awewe eta turun bari ngasongkeun duit 20,000,.

"Ah neng sawios atuh" ceuk mang udin. Si awewe eta teu loba carita bari init kana rungkun anu poek, barang teu lila mang udin kaget nempo duit 20,000 tadi rubah jadi daun kararas, Bari nga gurutu mang Udin nyarita "Dasar Kunti lanak",

teu lila sia wewe eta bijil dei tina rungkun anu poek bari nyarita

"Dari pada amang mah TUKANG SADO" ada aja
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mangsani.net78.net
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: pitnah ..   Sat Mar 15, 2008 10:02 am

lain kituh amang jauabh na ..



daripada amang .. "BUDAGH HIDEUNG" ...
ahahahah. . . . heot alohuakbar
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
richie_mang2000
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 573
Join date : 05.03.08
Age : 31
Lokasi : bandoeng - kopo - bale endah

PostSubyek: ah siah bwahahaha   Sat Mar 15, 2008 10:29 am

hapy smile aduh ayank ko ngomong nya gitu seeh sama aa broken hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mangsani.net78.net
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: astabajim   Sat Mar 15, 2008 10:34 am

jist .. amang ,, tonk aiankan attu. .... ss eta mah rahasiah duwa'andh ..

mang ...!!!!
eta poto duwaan muni serasih nya ..
jiga dora jung buth'na Laughing Laughing



alohuakbar betul tida sodara .. ???

heot
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
richie_mang2000
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 573
Join date : 05.03.08
Age : 31
Lokasi : bandoeng - kopo - bale endah

PostSubyek: sharapppp....????   Sat Mar 15, 2008 10:36 am

hapy smile hapy smile hapy smile bwahahahahahaha hapy smile gheheeeeellldddd c ah hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mangsani.net78.net

Guru
Guru


Jumlah posting : 158
Join date : 14.03.08
Age : 32
Lokasi : seantero om google

PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Sat Mar 15, 2008 4:57 pm

ari kuntina geulis teu mang Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
richie_mang2000
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 573
Join date : 05.03.08
Age : 31
Lokasi : bandoeng - kopo - bale endah

PostSubyek: Kunti Jeung Tukang Sado   Sat Mar 15, 2008 7:09 pm

Laughing nya ke di berekeun kuntina ka abey nya Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mangsani.net78.net
muse
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 683
Join date : 05.03.08
Age : 29
Lokasi : Unknow Command Eror

PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Sat Mar 15, 2008 10:26 pm

hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile


ampir sarua caritana scratch

ngan tukang beca uing mah caritana teh hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://muse.mu/index.php
vai_ieky
Tim penghibur
Tim penghibur


Jumlah posting : 568
Join date : 07.03.08
Age : 34
Lokasi : Majalaya - Bandung

PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Sat Mar 15, 2008 10:49 pm

bojong lopang Crying or Very sad

di daerah urg eta mah atuh ss

cilaka s

hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.facebook.com/vai.ieky
mozzneh
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 41
Join date : 22.03.08
Age : 33
Lokasi : dimana saja anda berada

PostSubyek: bbbbbbbbbb   Sat Mar 22, 2008 2:28 pm

jirr ...

goler hula ah hapy smile

mang ari tukang peyeum aya teu What a Face ...........

.... hapy smile

lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
richie_mang2000
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 573
Join date : 05.03.08
Age : 31
Lokasi : bandoeng - kopo - bale endah

PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Sat Mar 22, 2008 10:45 pm

eweuh moz aya ge si ajum tukang burhay hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mangsani.net78.net
mozzneh
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 41
Join date : 22.03.08
Age : 33
Lokasi : dimana saja anda berada

PostSubyek: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa   Sun Mar 23, 2008 9:44 am

aaaaaaaaaa aduh da hayang peyeuma tuh hauhauhauhauha auhauauha hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile


lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user

Guru
Guru


Jumlah posting : 158
Join date : 14.03.08
Age : 32
Lokasi : seantero om google

PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Sun Mar 23, 2008 10:05 am

Hayang peyeum oge...Peyeumpuan Embarassed Embarassed












Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Sat Apr 12, 2008 8:48 am

peuyeum aya nu bikang nya beyy scratch scratch
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Dipo
Guru
Guru


Jumlah posting : 112
Join date : 12.04.08
Age : 32
Lokasi : Community Gang aNak pEtani ti Tasik

PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Mon Apr 14, 2008 7:09 pm

gOLER heula nya mang hapy smile hapy smile hapy smile


eta kabayang nya ku saia Very Happy kumaha mun tiba - tiba mang udin bilang"dasar kuntil kolot"
Marahan moal nya eta kuntiNa Laughing Laughing

sieuNa aran batur sabagus bagus digentos jd kuntil kolot Laughing Laughing


tos mank akh, da teu aya jawaban lg Razz minuham weuh hungkuL cun cun Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.siDipo.gantEngLah.com
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Mon Apr 14, 2008 9:01 pm

ahahhaha Laughing Laughing

aia keneh nu ngeusi ning post nu iyeu ..
katingali uii c dipo ngudagh targed na
lol! lol!

sok attu ash cing getol
aio kalahkan aqu kadie kadie
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Dipo
Guru
Guru


Jumlah posting : 112
Join date : 12.04.08
Age : 32
Lokasi : Community Gang aNak pEtani ti Tasik

PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Tue Apr 15, 2008 9:58 am

ya iya lah masa ya iya dUonk hapy smile hapy smile hapy smile


nya akh di udag kame Rx-King cameuh cameuh

mUachhhh cun cun cun

lol! lol! hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.siDipo.gantEngLah.com
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Tue Apr 15, 2008 3:45 pm

Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Kunti Jeung Tukang Sado   Today at 11:17 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Kunti Jeung Tukang Sado
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Tukang cucian Motor,,Motornya ninja ijo.
» karya tukang skotlet pinggiran!
» Cari db Killer utk knalpot r9 monza blue
» Adaptor Step
» (WTA) harga cat velg ninja 250

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: obrolan santai :: bodoran baraya sapuluh-
Navigasi: