IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 nepangkeun

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
Vijaya.Kusuma
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 37
Join date : 13.04.08
Lokasi : di mana we nu penting tiis

PostSubyek: nepangkeun   Sun May 18, 2008 8:05 pm

nepangkeun sim kuring Vijay tea Very Happy
bumi di antapani,mangga nu bade linggih ka bumi di haturanan Very Happy
mung punten ah ie teh potona ta acan up load janten ngkin dei wenya nyusul Very Happy
salam kenal we kanggo sadayanan baraya bandung 10. Smile
hatur nuhun ah kitu we hula tewewew gejlig Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
NeNg_ViE
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 55
Join date : 20.03.08
Lokasi : ciMAhi

PostSubyek: Re: nepangkeun   Sun May 18, 2008 8:12 pm

hihah3 hihah neng vie pang payun na

salam kenal vijay gebray gebray berpelukan heula gebray gebray
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: nepangkeun   Sun May 18, 2008 8:14 pm

om ndut gebray gebray
mana attu donat na dui ouugh ouugh kamari kurang waregh hapy smile hapy smile

pizz om aghh metal heureuy hapy smile hapy smile cing sering uwe mun bisa mughh Embarassed Laughing hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Vijaya.Kusuma
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 37
Join date : 13.04.08
Lokasi : di mana we nu penting tiis

PostSubyek: Re: nepangkeun   Sun May 18, 2008 8:16 pm

jrit dans eta awak leutik tapi telihna badag ningan hapy smile
ke mah ek di bawakeun molen weh khusus jang dans mah hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Vijaya.Kusuma
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 37
Join date : 13.04.08
Lokasi : di mana we nu penting tiis

PostSubyek: Re: nepangkeun   Sun May 18, 2008 8:18 pm

lam kenal neng vhie piss
gebray membalas pelukan neng vhie gebray
cun bari cupika cupiki cun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: nepangkeun   Sun May 18, 2008 8:18 pm

alahh om molen hapy smile hapy smile
c tcha etta mughh nu haiiank molen mughh hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
erna_sri87
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 242
Join date : 19.03.08
Age : 29
Lokasi : AZtech

PostSubyek: Re: nepangkeun   Mon May 19, 2008 4:05 pm

Ommm .... gebray gebray

cheers Na anu cantik........imoet.......sareng alit thea geuning ...... ;)) ;))

lamun di hijikeun sareng om..om..ndut mah .... janteun koma hapy smile hapy smile

salam nuhun donat na .... cing sering weh nya ;))
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tita
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 565
Join date : 17.03.08
Age : 28
Lokasi : Di kolong Langit...

PostSubyek: Re: nepangkeun   Mon May 19, 2008 4:40 pm

om vijay...lam kenal ti tita.. nyak...
tos pendak,,,tp ta ca wanten bade ngbrol teh....
sieu lepat balem

salam kenal ti tita nyak um.... gebray
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Vijaya.Kusuma
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 37
Join date : 13.04.08
Lokasi : di mana we nu penting tiis

PostSubyek: Re: nepangkeun   Mon May 19, 2008 4:42 pm

jrit naha nu uing jadi aya photoan Surprised
salam nuhun ah kanu nga up loadna Very Happy
insya allah na upamin aya rejekina mah Very Happy do'akeun we
kade engkemah tong tatih di pengkeren sayahnya bisa aya nu nyari teu katingali hapy smile
da ka untrup ernana ku sayah hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Vijaya.Kusuma
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 37
Join date : 13.04.08
Lokasi : di mana we nu penting tiis

PostSubyek: Re: nepangkeun   Mon May 19, 2008 4:45 pm

sami2 ta Very Happy
naha teu wantun ta da moal ngegel atuh Very Happy
paling ge di eumeuk eumeuk ta Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
T1NTU5
Guru
Guru


Jumlah posting : 179
Join date : 03.04.08
Age : 34
Lokasi : between True & False

PostSubyek: Re: nepangkeun   Mon May 19, 2008 5:38 pm

kamana ae atuh , ni awis tepang... lol!

iraha urang makan nasi uduk bareng deui Om lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://tintus.site40.net/
Vijaya.Kusuma
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 37
Join date : 13.04.08
Lokasi : di mana we nu penting tiis

PostSubyek: Re: nepangkeun   Mon May 19, 2008 5:55 pm

kumaha damang lur? gebray
hayu ah urang nga nasi uduk dei Very Happy
iraha balik ka bandung?
scratch curiga ayeuna ges ayadi bandung ie teh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: Re: nepangkeun   Mon May 19, 2008 6:16 pm

murid baruuu Surprised Surprised Surprised

cik uwang tingal hula


aihhh naha ni ageungggg Surprised Surprised Surprised


ukhh . om beluang tedi belll kuhh love_that


acun hula om beluangg akkhh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
NeNg_ViE
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 55
Join date : 20.03.08
Lokasi : ciMAhi

PostSubyek: Re: nepangkeun   Tue May 20, 2008 3:53 pm

Embarassed Embarassed aw di cipika cipiki Embarassed Embarassed

gebray gebray gebray akeup oge ah gebray gebray
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
muse
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 683
Join date : 05.03.08
Age : 29
Lokasi : Unknow Command Eror

PostSubyek: Re: nepangkeun   Tue May 20, 2008 4:08 pm

Surprised alahh ...
ci om ay ogee uy Cool gebray

mari marii om ... gebray
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://muse.mu/index.php
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: nepangkeun   Tue May 20, 2008 5:27 pm

alahh om etta mughh di sebut om beluang No

geus nyaho om big show nya cameuh hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
T1NTU5
Guru
Guru


Jumlah posting : 179
Join date : 03.04.08
Age : 34
Lokasi : between True & False

PostSubyek: Re: nepangkeun   Tue May 20, 2008 8:07 pm

hus ulah kitu pamali....

pami bade manggil, panggil saja Aa Ageung,,,

kade lepat sanes Aa Agym, tapi Aa Ageung lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://tintus.site40.net/
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: nepangkeun   Wed May 21, 2008 6:52 am

aa ageung hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gadis_virgo
Guru
Guru


Jumlah posting : 120
Join date : 26.04.08
Age : 32
Lokasi : on earth

PostSubyek: Re: nepangkeun   Wed May 21, 2008 8:35 am

gebray gebray gebray joged joged joged

om..vijayyyy..... salam kenal deh hehehehe....

om dah gak diare lagi?? lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: nepangkeun   Wed May 21, 2008 7:09 pm

emang om vijay diare Surprised
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
adew_SardeW
Tim penghibur
Tim penghibur


Jumlah posting : 860
Join date : 05.03.08
Age : 30
Lokasi : Ls 20 derajat-Bt 23 derajat-Lu 32 derajat East Bandung

PostSubyek: Re: nepangkeun   Thu May 22, 2008 6:08 am

Om vijay khan kapan sutting kuca-kuca ku tehe part3 meneketehe

ajak eke yach Om kiceup kiceup

Om .. Embarassed nyungkeun pulsa lah Laughing Laughing
teu gaduh pulsa yeuh s s
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/sardew
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: nepangkeun   Thu May 22, 2008 6:28 am

uHh ,, piuh


manya uwe boga aww No

menta keneh pulsa ka batur ss hareudang ngkos aghh hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
venom69
Tim penghibur
Tim penghibur


Jumlah posting : 291
Join date : 18.03.08
Lokasi : Bojong Hanyir bergoyang!!!

PostSubyek: Re: nepangkeun   Thu May 22, 2008 11:49 pm

met knal inspektur Pijay acay acay acay Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
green cute
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 37
Join date : 14.05.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   Fri May 23, 2008 5:47 pm

scratch eta gejlig meni teu karunya runyaeun knu alit Om ss sungguh terlalu...
eh enya kenalan nyaaa
salam kenal oghe laah gebray gebray waaaaa Crying or Very sad ek akuep Om teu kaa akeup geningan
da gede teuing hapy smile lol!
Om eta ci dans mah pan minta donat dai nyaa ;)) tie mah teu nanaun laah PIZZA w nyaa Om
seperti dulu ;))

flower hatur tangYuuu flower friendly Forevah flower
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
erna_sri87
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 242
Join date : 19.03.08
Age : 29
Lokasi : AZtech

PostSubyek: Re: nepangkeun   Sat May 24, 2008 8:40 am

Vijaya.Kusuma wrote:
jrit naha nu uing jadi aya photoan Surprised
salam nuhun ah kanu nga up loadna Very Happy
insya allah na upamin aya rejekina mah Very Happy do'akeun we
kade engkemah tong tatih di pengkeren sayahnya bisa aya nu nyari teu katingali hapy smile
da ka untrup ernana ku sayah hapy smile

hapy smile hapy smile bener oge nya om lamun Na nyumput tukangeun om moal kapanggih hapy smile hapy smile

tapi cigah na lamun om hitut ih Na kapentalkeun meren om hapy smile hapy smile

piss piiiiiiiissssssssss ahhhhhhhh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepangkeun   Today at 1:22 am

Kembali Ke Atas Go down
 
nepangkeun
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan dulu donk agh-
Navigasi: