IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jak
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 31
Join date : 30.04.08

PostSubyek: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Wed Apr 30, 2008 1:58 pm

kumaha daramang sadaya .......................................
tos lami teu kempel2 deui sareng baraya sadaya .......................
mudah2an dina waktos ieu baraya bandung 10 jadi baraya anu teu dina dunia maya wae tapi janten baraya anu sajati dina dunia nyata oge......................
salila urang kenal jeung baraya 10 sumpah na ge teu nyesel jadi kaluarga baraya 10 ....
enya ge kasebutkeun jalma na garelo lamun heureuy siga kuli nyepetan teuing siga naun tappi jalamana nyarentei ........


tos heula nya ke sanes waktos di lanjut deui "omat lanjut lain make K " =))


wasssalalam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tita
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 565
Join date : 17.03.08
Age : 28
Lokasi : Di kolong Langit...

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Wed Apr 30, 2008 2:27 pm

ta damang... cheers
asik nu balakan reply uy.... joged
lam kenal ti tita nyak...anu luthu thea ning... cameuh

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Wed Apr 30, 2008 4:25 pm

asik kadua joged joged
lam knal oge akh ti dabull
budak pangorana pang kasepna deui Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
richie_mang2000
Tim Penghibur
Tim Penghibur


Jumlah posting : 573
Join date : 05.03.08
Age : 31
Lokasi : bandoeng - kopo - bale endah

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Wed Apr 30, 2008 5:33 pm

gebray om jak Very Happy jadi bisaan orasi ayeuna mah nya kiceup sok atuh kapan kita kumpul" lagi

_________________




Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mangsani.net78.net
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Wed Apr 30, 2008 9:51 pm

jadi inged kur interpyu ka dago . bari huhujanan . ngariuhan sisi toko . muni jiga gembel jung c aa te ..


Laughing Laughing

hanas gareulist dangdan . nyaho tteu jaradi gawe didinya na Razz Razz Razz


momend nya aa hapy smile hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Wed Apr 30, 2008 11:23 pm

uUHh gebray ieu kang hawu muni awis tepang kieu gebray
beda nu janten bozz mahh lahh hapy smile
haiiuu attu urang menggila lagih bersama baraiia joged joged

metal metal
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
muse
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 683
Join date : 05.03.08
Age : 29
Lokasi : Unknow Command Eror

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Thu May 01, 2008 12:57 am

salam kumsalam..

kmn wae atuh kangg .. ;))
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://muse.mu/index.php
vai_ieky
Tim penghibur
Tim penghibur


Jumlah posting : 568
Join date : 07.03.08
Age : 34
Lokasi : Majalaya - Bandung

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Thu May 01, 2008 3:05 pm

ouugh ini teh yang mana tea nya, naha asa apal Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.facebook.com/vai.ieky
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Fri May 02, 2008 7:09 am

nu etta thea ningan ky ishh ouugh hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
invorno2212
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 460
Join date : 07.03.08
Lokasi : bdg euy

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Fri May 02, 2008 7:31 am

joged joged asik nambahan hiji deui jelema gelo joged joged

artis tinju
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://iwancastle.wordpress.com/
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Fri May 02, 2008 9:46 pm

Surprised nu mana nu gelo na om poh ss ss
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Dipo
Guru
Guru


Jumlah posting : 112
Join date : 12.04.08
Age : 32
Lokasi : Community Gang aNak pEtani ti Tasik

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Sat May 03, 2008 7:12 pm

hehehehe....miLuan GeLo akh Laughing

i'm kaming kaming sadayana gebray asa sono lami teu ngumpul ngariung Lg
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.siDipo.gantEngLah.com
nandokobe
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 52
Join date : 20.03.08
Age : 32
Lokasi : bandung kota kembang tea geuning nu loba jablay na wkwkwkwkw

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Sat May 03, 2008 8:45 pm

alah Surprised karek ninggal dai kang jak kamana wae atuh ari akang jak teh Twisted Evil

iraha atuh kumpul kumpul baraya 10 dai nu karasep jeung galeulis Embarassed

meh bisa silahtuhrahmi baraya 10 teh meh kuat tali persaudarahana kang jak Embarassed


tos hula ah assalamualaikum baraya nu kararasep nu galeulis salam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://nandhotheaz.blogspot.com/
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Sun May 04, 2008 10:29 am

nandokobe wrote:
alah Surprised karek ninggal dai kang jak kamana wae atuh ari akang jak teh Twisted Evil

iraha atuh kumpul kumpul baraya 10 dai nu karasep jeung galeulis Embarassed

meh bisa silahtuhrahmi baraya 10 teh meh kuat tali persaudarahana kang jak Embarassed


tos hula ah assalamualaikum baraya nu kararasep nu galeulis salam


joged maneh na weuh tara ka bdg Razz
tiap sabtu ayeuna mughh pada ngumpul semuah nana ndo Razz joged Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
erna_sri87
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 242
Join date : 19.03.08
Age : 29
Lokasi : AZtech

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Tue May 06, 2008 9:08 am

kang jak teh nu mana thea nya Question

teu acan kenalan atuh kang sareng Na Embarassed

salam kenal weh nya .....

sok ah akeup heula gebray
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Tue May 06, 2008 10:52 am

erna_sri87 wrote:
kang jak teh nu mana thea nya Question

teu acan kenalan atuh kang sareng Na Embarassed

salam kenal weh nya .....

sok ah akeup heula gebray


kang jak tte jajaka bdg 10 na ;))
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ciwongkey
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 269
Join date : 15.03.08
Lokasi : DjathieNenJher - BanDhoenK - ChiVarEy

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Tue May 06, 2008 9:17 pm

santa santa santa
tah KAHURUAN bdg 10 Laughing Laughing
tong macem² ka s Jek bisi di dodet ciah ku s Mamih Dea ss ss hapy smile hapy smile

tah s Jek jadikeun DONATUR kopdar mancing joged joged
gs jd BIG SIZE lain BIG BOZZ lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
erna_sri87
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 242
Join date : 19.03.08
Age : 29
Lokasi : AZtech

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Sat May 10, 2008 4:53 pm

ss ss sieun ih di dodet ..

mola jadi atuh akeup na No No
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ciwongkey
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 269
Join date : 15.03.08
Lokasi : DjathieNenJher - BanDhoenK - ChiVarEy

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Sat May 24, 2008 11:59 pm

joged joged lowong oiiiiiiii joged joged

daun daun daun daun daun daun daun daun
daun daun daun daun daun daun daun daun
daun daun daun geek daun daun daun daun
daun daun daun daun daun daun daun daun
daun daun daun daun daun daun daun daun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Sun May 25, 2008 9:53 am

di dodet hapy smile
ku hawu nya balem hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng   Today at 1:20 am

Kembali Ke Atas Go down
 
assalamualaikum sadayana [-o< >:D< anu kasep geulis teu hilap kanu goreng
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» assalamualaikum...calon rider ninja dari rawamangun
» CN250 Bandung Terbentuk

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan dulu donk agh-
Navigasi: