IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 SERAT KANGGO INCU

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
aa_rifky
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 4
Join date : 27.09.10
Age : 30
Lokasi : tasikmalaya

PostSubyek: SERAT KANGGO INCU   Mon Sep 27, 2010 4:23 am

Aya nini-nini indit ka kantor pos rek ngirim surat ka incuna, kulantaran
bingung si Nini ngadeukeutan salah sahiji loket.
Patugas : Aya nu tiasa di bantos Ni?
Nini : Aya Cep, Nini rek ngirim serat ka incu nini, naha di dieu aya parangkona?
Patugas : Aya atuh Ni piraku di kantor pos teu aya parangko, Teras naon deui?
Nini : Punten we atuh sakalian pangnuliskeun alamatna dina amplop!
Patugas : Mangga Ni ku abdi dipangnyeratkeun, aya deui?
Nini : Aya Cep, cing pangnuliskeun suratna sakaliAN
Terus we petugas teh nulis surat nu sakitu panjangna di dikte ku Si Nini.
Geus anggeus nya dibikeun ka Si Nini supaya di aos heula.
Patugas : Mangga di aos heula Ni!
Nini : Punteun Cep tambahan saeutik deui dihandapna, N.B. Incu hampura Nini
upama tulisanana butut!
Patugas : Eh, ari si Nini ....!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
SERAT KANGGO INCU
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» serat carbon(asli)
» Apa sih Carbon Fiber itu?

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: obrolan santai :: bodoran baraya sapuluh-
Navigasi: