IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 ANJEUN NU NGANCIK DINA ATI

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
aa_rifky
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 4
Join date : 27.09.10
Age : 30
Lokasi : tasikmalaya

PostSubyek: ANJEUN NU NGANCIK DINA ATI   Mon Sep 27, 2010 4:11 am

ANJEUN
peuting ieu,
anjeun ngajanggelek na poekna hate
meupeus keuyang rasa nu mancawura
paguliwota na heureutna dada

ambek nyedek tanaga midek
napsu ngagulidag taya liang moncor
antukna ngaguruh nutupan mamaras
tuluy ngilang tanpa laratan
nyesakeun diri nu nyileuk taya karep

tug nepi anjeun nyaangan
mapaesan jemplingna peuting
maturan bari ngelingan
ngajak balik ka na pitrahna
muga pareng isuk jaganing geto..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
vai_ieky
Tim penghibur
Tim penghibur


Jumlah posting : 568
Join date : 07.03.08
Age : 34
Lokasi : Majalaya - Bandung

PostSubyek: Re: ANJEUN NU NGANCIK DINA ATI   Mon Oct 11, 2010 6:07 pm

anjeun tea teu aya duana, pangbageurna sadunya I love you

teruskan sip lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.facebook.com/vai.ieky
 
ANJEUN NU NGANCIK DINA ATI
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: obrolan santai :: puisi baraya sapuluh-
Navigasi: