IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Maung soleh....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
tita
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 565
Join date : 17.03.08
Age : 28
Lokasi : Di kolong Langit...

PostSubyek: Maung soleh....   Wed Mar 26, 2008 3:39 pm

Kacaritakeun….
Aya hiji jajaka muslim nu teu Juma’ahan. Manéhna kalahka ka leuweung rék moro hayam leuweung. Keur keketeyepan dina jukut nu jarangkung jeung bala, ujug-ujug papaliwat jeung sakadang Maung nu keur saré. Bakatku reuwas, bedilna murag kana jungkrang. Manéhna labuh, ngagedebru pas pisan diluhureun batu… Kraakkkk! Dua sukuna potong…
Ieu mah lain béja goréng. Tapi goréng béjana nyaéta sakadang Maung nu tadi keur saré hudang tuluy nyampeurkeun jiga nu rék ngahakan, mangkaningan manéhna geus teu bisa walakaya.
“Ya Allah,” éta jajaka ngadu’a,
“Hapunten sagala dosa perdosaan kuring pédah teu Juma’ahan dina poé Juma’ah nu mulya ieu…
Hapunten ya Allah, jantenkeun ieu Maung nu ngudag kuring, janten Maung nu soléh… Tulung ya Rab…! Amiiin….“
Sakedét nétra aya sora ngaguruh! Sakadang Maung ngarandeg hareupeun pisan éta jajaka…. Dua sukuna nu hareup dikaluhurkeun bari nyarita,
“Allaahumma baarik lanaa, fiimaa razaqtanaa, wa qinaa adzaabannaar. Amin!“[]




lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
invorno2212
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 460
Join date : 07.03.08
Lokasi : bdg euy

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Wed Mar 26, 2008 10:00 pm

hapy smile hapy smile sugan teh maung bandung c ah...... hapy smile hapy smile

alohuakbar nuhun ah tos ngadongeng tit... hebat basa sunda na mah.. iraha atuh urang jum atan bareng tita lol! lol!

salam “Allaahumma baarik lanaa, fiimaa razaqtanaa, wa qinaa adzaabannaar. Amin salam !!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://iwancastle.wordpress.com/
tita
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 565
Join date : 17.03.08
Age : 28
Lokasi : Di kolong Langit...

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Thu Mar 27, 2008 10:16 am

hapy smile hapy smile hapy smile sanes abdi nu nyarita mah da,,,eta mah kenging copy paste weh.... hapy smile hapy smile hapy smile basa sunda abdi mah kedah dilereskeun diditu didieu.... Razz


naha ngajak juma'ahan ka abi,pan abi mah istri,,,, Embarassed
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
NeNg_ViE
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 55
Join date : 20.03.08
Lokasi : ciMAhi

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Thu Mar 27, 2008 12:29 pm

goler ah ....soleh pisan eta maung Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Thu Mar 27, 2008 5:22 pm

teu ngertiiii Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
muse
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 683
Join date : 05.03.08
Age : 29
Lokasi : Unknow Command Eror

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Thu Mar 27, 2008 8:11 pm

Laughing Laughing whwhwhwhwhwh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://muse.mu/index.php
asep_oces
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 73
Join date : 25.03.08

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Fri Mar 28, 2008 4:44 am

milu goler wae ah ngaramekeun hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tchaberry
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 662
Join date : 15.03.08
Age : 29
Lokasi : bale'endang berjaia .. hheu

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Sat Mar 29, 2008 4:17 am

maung na seuri teu scratch
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Thu Apr 03, 2008 10:06 am

aduh eta maung meuni bageur pisan...
rek nyatu ge ngadoa heula...
tah nu tara juma`ahan geura tobat tah.. lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
richat
Tim penghibur
Tim penghibur


Jumlah posting : 599
Join date : 08.04.08
Age : 34
Lokasi : banyak

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Wed Apr 09, 2008 5:14 am

maksudna apah korak
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tita
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 565
Join date : 17.03.08
Age : 28
Lokasi : Di kolong Langit...

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Wed Apr 09, 2008 9:36 am

maksud na cari di kamus bahasa sunda.... Shocked
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Sat Apr 12, 2008 8:46 am

emang aya bahasa sundah Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tita
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 565
Join date : 17.03.08
Age : 28
Lokasi : Di kolong Langit...

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Sat Apr 12, 2008 10:07 am

teang weh ku olangan, piraku nteu apal aya basa sunda, era atuh ku gelar,,,REKTOR.... yeee yeee yeee
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Dipo
Guru
Guru


Jumlah posting : 112
Join date : 12.04.08
Age : 32
Lokasi : Community Gang aNak pEtani ti Tasik

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Mon Apr 14, 2008 6:43 pm

Ce eta maung pas nyebatkeun --->>>>“Allaahumma baarik lanaa, fiimaa razaqtanaa, wa qinaa adzaabannaar. Amin!“[]


saterusna kumaha tah scratch Cik pasihan penjelasan Very Happy supaya ngartos Diponya ;)) ;))

mangga akh "baragadaL"Burayut Laughing Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.siDipo.gantEngLah.com
dabull
Derektor
Derektor


Jumlah posting : 859
Join date : 01.04.08
Age : 21
Lokasi : Ranca BaoK..pas pengkolan Cilegeung

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Tue Apr 15, 2008 3:51 pm

maung na bageur pisan
hayang euy boga maung siga kitu
bisa ngado`a sa`acan tuang Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
erna_sri87
Dosen
Dosen


Jumlah posting : 242
Join date : 19.03.08
Age : 29
Lokasi : AZtech

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Mon May 19, 2008 12:07 pm

Laughing Laughing dasar ..........
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
b3r3w3k_j3pr3t
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 65
Join date : 17.05.08
Age : 31
Lokasi : bumiiiiiiii

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Thu May 22, 2008 12:43 am

disco dun euyyyy meni shaleh2 teuing tahhhh maunggg taaaaaaaaaaaaaa disco
hapy smile tapi iyeu mah kudu namah judul na lin maung shalehhhh
hapy smile tapi maung culunnnnnnn . . . . .
hapy smile naha teu dihakan weh manusia naaaaa meh waleeggggggg . . . .
hihah hihah3
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Thu May 22, 2008 7:04 am

invorno2212 wrote:
hapy smile hapy smile sugan teh maung bandung c ah...... hapy smile hapy smile

alohuakbar nuhun ah tos ngadongeng tit... hebat basa sunda na mah.. iraha atuh urang jum atan bareng tita lol! lol!

salam “Allaahumma baarik lanaa, fiimaa razaqtanaa, wa qinaa adzaabannaar. Amin salam !!


naun etta mughh om babacaan rek makan attu Laughing Laughing


tita ada² sadjah !! yeee
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tita
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 565
Join date : 17.03.08
Age : 28
Lokasi : Di kolong Langit...

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Thu May 22, 2008 12:15 pm

heheheheh,,,,,,

panan ceritana to be continued jim.....duka tah eta teh diemam manusia na ato nteu.... Laughing

enyak c om aneh² wae nyak dans...eta manyak jadi allohumabariklana..... Laughing Laughing

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tebe
Guru
Guru


Jumlah posting : 100
Join date : 21.04.08
Age : 32
Lokasi : cipanas - jatinangor PP

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Thu May 22, 2008 1:13 pm

panya teh maung na rek ngajakan jum'atan hapy smile hapy smile

naha jadi kana du'a sapu jagat............. salam

maung na jebolan pasantren gontor............... hapy smile hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dans_lempay
Rektor
Rektor


Jumlah posting : 568
Join date : 06.03.08
Age : 29
Lokasi : Di MuKa BuMi iNih

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Fri May 23, 2008 12:06 am

maung na maung sholeh sihh ouugh

jd kudu aiia jampe♥ harupadh na ss hapy smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
speakers_first
Guru
Guru


Jumlah posting : 89
Join date : 28.04.08
Age : 26
Lokasi : crew pagarsich

PostSubyek: Re: Maung soleh....   Thu May 29, 2008 8:09 am

Laughing Laughing eta mau na nu aya di taman sapari Laughing Laughing

Laughing Laughing pantesan we penjaga taman sapari neangan eta maung kusabab kalakuanana siga jelema Laughing Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Maung soleh....   Today at 4:50 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Maung soleh....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: obrolan santai :: bodoran baraya sapuluh-
Navigasi: