IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Hey! Hey! Hello Hey Ho, lets Go!!!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ramones mania
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 1
Join date : 27.04.09

PostSubyek: Hey! Hey! Hello Hey Ho, lets Go!!!!   Mon Apr 27, 2009 11:43 am

[center]Kasadaya pisan ieu mah
nepangkeun abdi anu
ti palih kaler kiceup
sim kuring ramones mania Like a Star @ heaven hehe
teuras ka dapur wae kitu ieu teh? s Twisted Evil
sareung mamanawian di ieu forum aya
pengusaha sareung ahli agama,
cik purulukeun ah elmu na
bade sakilo bade 2kilo,
ngan kade ulah di baledogeun Laughing
wassalam alohuakbar
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Hey! Hey! Hello Hey Ho, lets Go!!!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan dulu donk agh-
Navigasi: