IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 ieU abdi ...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Ganjel-Panto
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 1
Join date : 06.12.08

PostSubyek: ieU abdi ...   Sat Dec 06, 2008 7:02 am

Assalammualaikum Wr.Wb. salam

Hapunten sateuacanna ka wargi bdg 10 nepangkeun simabdi Ogi bade ngiring duduluran sareng wargi bdg 10.
Hatur nuhun ka akang ... saha nya namina teh? anu gaduh FS guns_die@yahoo.com anu tos ngundang simabdi ka forum ieu, saha nya nami na teh teu apal ... Very Happy hapunten nya kang upami ka NET koneksi na sok Lemot, gaduh BOS na nurustunjung atuh da. Hapunten BOS nu nurustunjung tos nyarioskeun ... atuh da kumaha emang nurustujung ... Har itih naha kalah Curhat ieu Teh ouugh
Tos ahk ngan sakitu wae perkenalan ti simabdi, upami simabdi ka room bdg 10 tong di kukumaha nya teu tiasa nanaon Very Happy
ieu ID abdi :
gagantel_konci@ymail.com <- ID PM
gaganjel_panto <- ID upami ngeroom
mangga bilih bade di ADD, di antos pisan Very Happy

Hatur nuhun ka sadayana wargi bdg 10 gebray KABEH DULUR LAH JEUNG SAYAH

Wassalammualaikum Wr.Wb. salam

Tambahan : Tp naha nya Unggal ka 10 sepiw wae' ? kamarana Jalmi2 na' ? s
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
liangkhubur05
Murid Lama
Murid Lama


Jumlah posting : 38
Join date : 10.09.08
Lokasi :                                    ··•‹KhuBuraN PaHlaWaN›•·

PostSubyek: Re: ieU abdi ...   Sun Dec 07, 2008 3:41 pm

I love you wajigh aya ganjel m Embarassed m cameuh k hapy smile
lol! urang neupak yuk bro hapy smile neupak bujur ci yulia ngalamun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
ieU abdi ...
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan dulu donk agh-
Navigasi: