IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 abahgetek hadiiiiirrrrr, nu teu panasaran teu meunag maca

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
abahgetek
Murid Baru
Murid Baru


Jumlah posting : 4
Join date : 16.09.08

PostSubyek: abahgetek hadiiiiirrrrr, nu teu panasaran teu meunag maca   Tue Sep 16, 2008 4:35 am

hahay...... teuing abah rek nulis naon tp nu pasti abah susuganan we aya nu ngaku keneh....
salam kenal we kanu tos maca ieu..... tos cape-cape ngantosan loading..... tos nyapekeun mata maca ieu tulisan....
hayu urang silaturahmi..... abah teh tiasa sekedik kanu nu namina multimedia..... jd anu hoyong diajar animasi 2d ato 3d insya allah abah tiasa sasarengan diajar sareng... da abah ge ari kana eta mah ngaraos kirang keneh....
intina katiasa abah nyaeta, nu hubungana sareng desain, kana video, kana animasi. kana web, trus nu hubungana sareng komputer..... sakitu wae meureun lah..... marangga.. nuhun ah....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
guntz
Guru
Guru


Jumlah posting : 176
Join date : 03.07.08
Age : 32
Lokasi : bandung selatan

PostSubyek: Re: abahgetek hadiiiiirrrrr, nu teu panasaran teu meunag maca   Tue Sep 16, 2008 11:29 pm

gebray mangga abah salam patepung
sayah mprof

bah lamun share bako dud ...??!!jeung heot kopi kopi hideung..kumha bah??!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
abahgetek hadiiiiirrrrr, nu teu panasaran teu meunag maca
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» thread untuk topik CSMA-CD dan MACA/MACA-W

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan dulu donk agh-
Navigasi: